⚠️  E-shop s doplnkovým tovarom bude čoskoro opäť dostupný. Ďakujeme za pochopenie.

101 COPENHAGEN: IKONICKÉ KÚSKY V NADČASOVOM PREVEDENÍ

20.3.2022
Zdieľať:
Renomovaná dánska značka 101 COPENHAGENako symbol exkluzivity, sa rýchlo etablovala nielen medzi celebritami, ale aj medzi bežnými milovníkmi dizajnového nábytku. Kvalitné kúsky, ktoré má ikonická značka vo svojom portfóliu, si získajú fanúšikov svojím minimalizmom a nadčasovosťou. Ambiente Design prináša na Slovensko ako prvý dizajnové skvosty z dielne 101 COPENHAGEN a ako jediný ponúka túto značku v showroome na západnom Slovensku.

Ak hľadáte odpoveď na aktuálne trendy, práve ste ju našli. 101 COPENHAGEN spája japonskú techniku spracovania k materiálov so škandinávskym dizajnom. Vízia tejto prevratnej značky, ktorá vznikla v roku 2017, je jasná – vytvoriť signifikantný domov, v ktorom cítiť silu zázemia, pretkávanú rafinovanými doplnkami. Produkty 101CPH sú odrazom precízneho remeselného spracovania, prvotriednych materiálov a pokrokového dizajnu, ktorý symbolizuje dnešnú dobu. Sofistikované osvetlenie, nadčasový dizajn a prírodné textúry sú zárukou exkluzivity, ktorú vďaka Ambiente Design môžete mať doma aj vy. Hlavný znak značky 101 COPENHAGEN je vášeň pre detaily, ktoré ponúka v dokonale organickom prevedení. Zemité, tlmené odtiene v prírodnej farebnej schéme pôsobia na vaše zmysly upokojujúco, vnášajú do vášho života závan pokoja a bezpečia.

Tradície, ktoré osviežia interiér

Inovatívna značka 101 Copenhagen prepája škandinávske dizajnérske tradície s nadčasovým japonským prístupom k materiálu a pokrokovým spôsobom jeho spracovania. 101 CPH – to nie sú klasické doplnky, ide o esteticky výnimočné kúsky, ktoré obsahujú vlastné príbehy, symboly a asociácie vyjadrené v holistickom dizajne. Ak kraľuje vo vašich predstavách výsostne slobodný a vzdušný interiér, s doplnkami unikátnej dánskej značky, si rozhodne prídete na svoje. Napriek tomu, že ide o kúsky vytvorené tímom renomovaných dizajnérov a umelcov, z pestrej škály produktov si vďaka cenovej dostupnosti vyberie naozaj každý. Učarujú vám keramické skvosty v podobe invenčných váz, luxusné svietidlá ako vyjadrenie svetonázoru, majestátny nábytok pre tých najnáročnejších i riad s puncom noblesy a elegancie.

Kus Dánska i štipka východu u vás doma

S ohľadom na jedinečnosť, portfólio prestížnej, celosvetovo uznávanej značky 101 COPENHAGEN sa jednoducho kombinuje aj s inými štýlmi. Veľkorysý dizajnnie je problém zladiť medzi sebou, oživí však rôzne typy interiérov s dôrazom na svoju unikátnosť a výnimočnosť prevedenia. Mladistvý look a minimalizmusznačky 101 CPH využívajú v interiérových vizualizáciách významní slovenskí, českí i svetoví dizajnéri. Vďaka Ambiente Design si tento exkluzívny a žiadaný nábytok môžete dopriať aj vo vašom bývaní.

101 Copenhagen Nábytok Svietidlá Doplnky
101 Copenhagen Nábytok Svietidlá Doplnky
101 Copenhagen Nábytok Svietidlá Doplnky
Eleonóra Uhrovičová

Eleonóra Uhrovičová

Marketing specialist | Ambiente Design

Spolupráca

Veľkoobchodné cenníky

Už ste sa registrovali?

Už ste nás požiadali o prístup? Použite heslo, ktoré sme vám odoslali na e-mail pre prístup k cenníkom na odkaze nižšie:

Požiadajte o prístup!