👋🏻  Vitajte na našom novom webe

Luxusné bytové doplnky zútulnia každú domácnosť. Aké kúsky si vybrať?

20.3.2022
Zdieľať:
Doplnky sú veľmi dôležitou súčasťou zariaďovania. Slúžia na to, aby nám náš domov zútulnili. Bez nich pôsobí náš byt alebo dom síce čisto, ale prázdno. Poďme sa spoločne pozrieť na jednotlivé doplnky, ktoré zútulnia domov.

Každá sedačka vyzerá lepšie, ak sú na nej položené dekoračné vankúše či prehodená teplučká pohodlná deka. Posteľ vyzerá skvelo s novou dizajnovou posteľnou bielizňou, ktorá sa hodí k interiéru a dotvára tak celé zariadenie. Plachty, prehozy, dekoračné vankúše, na ktorých sa nespí – to všetko sú doplnky, ktoré zo spálne dokážu vytvoriť oázu pokoja. Či už v obývačke, spálni alebo v kúpeľni – vôňa v podobe vonných sviečok či bytových difuzérov, je tiež doplnkom, ktorý zútulní a vytvorí príjemnú voňavú atmosféru. 

Dekoračné vankúše

V našej ponuke máme krásne dekoračné vankúše od firmy Sahco. Nemecká značka zaoberajúca sa textíliami už od 19. storočia nazbierala za tie roky veľké skúsenosti a každý rok predstavuje úžasnú kolekciu vlastných vankúšov. Látky, ktoré používajú, sú vysokej kvality – hodváb, ľan, viskóza, bavlna a vankúše sú luxusným doplnkom každej obývačky.

Okrem vankúšov od firmy Sahco u nás nájdete aj dizajnové vankúše značky Winter Home, či exkluzívne vankúše francúzskej značky Casamance. Skutočne luxusným kúskom sú vankúše prestížnej značky Christian Lacroix. Jeho extravagantné vzory a pestré farby dodajú šmrnc každému interiéru.

Farebné dekoračné vankúše
Dizajnové vankúše značky Casamance oživia interiér

Originálne vankúše vám ušijeme aj na mieru z ľubovoľnej látky, ktorú si v našom showroome vyberiete. Je len na vás, aký rozmer, obšitie a dekorovanie rôznymi paspulkami a dekoračnými páskami si vyberiete. Ak máte chuť, môžete sa stať dizajnérom a vytvoriť si vlastný vankúš. Ak nie, môžete to nechať na naše šikovné dizajnérky.

Deky

Huňatá a teplá deka
Huňatá a hrejivá deka značky Lalee

Deky sú veľmi praktickým doplnkom. Vyzerajú dobre len tak prehodené na posteli či sedačke a hlavne zahrejú, ak vám je zima. Kožušinové deky od značky Winter Home s vankúšikmi a ladiacimi papučkami alebo cenovo dostupnejšie značky Lalee. Vybrať si môžete aj luxusné kašmírové deky značky Ivano Redaelliči Sahco. Siahnuť môžete aj po ľahších dekách typu pashmina alebo teplejšie deky so vzorom rybia kosť, to všetko u nás nájdete. Vianoce sa blížia a všetky tieto doplnky sú aj krásnym darčekom pod stromček pre vašich blízkych.

Vonné sviečky a difuzéry

Sviečky sú vyrobené z včelieho, sójového a kokosového vosku. Sú doplnené dokonalými luxusnými francúzskymi parfémami, ktoré sú implementované do sviečok aj difuzérov vyrobených z prírodných olejov. Vytvoria vám doma nezabudnuteľnú vôňu a krásnu atmosféru voňavého domova. Sú tiež krásnym darčekom vďaka ich luxusnému baleniu.

Vonná prírodná sviečka
Vonná prírodná sviečka slovenskej značky Luminia

Posteľná bielizeň

Luxusná posteľná bielizeň prémiovej značky Bauer

Už dávno chcete spať ako v bavlnke, ale neviete, akú posteľnú bielizeň si vybrať aby tomu tak bolo? Už nehľadajte. Ste u nás správne. Firmy z našej ponuky ako GraserEleganteChristian Fischbacher či Bauer sú presne to, čo potrebujete. Krásne vzory z mako saténu ponúka firma Bauer. Ak sa chcete ešte viac rozmaznávať, stavte na značku Graser či Elegante. Sú to malé podniky zameriavajúce sa na luxus a kvalitu. Všetko šijú ručne a ešte stále si môžete vybrať, či chcete zips alebo gombíky. Aj keď u nás sme na gombíky už trošku alergickí, pre firmy Graser a Elegante je to punc luxusu a klasiky. S výberom vám radi poradíme.

K správnej posteľnej bielizni patrí aj správna plachta. V dnešnej dobe sú veľkým hitom vysoké matrace a toppery na spring box posteliach. Plachty, ktoré ponúkame sú šité na mieru na rôzne matrace až do výšky 54 cm. Topper plachta je tiež špeciálne šitá na 10cm hrubý topper, aby sa nezošmykla a zaručila vám tak pohodlný spánok.

Doplnkov máme neúrekom. Príďte si vybrať, urobte si radosť a zútulnite si svoj domov.

kontakt

Eleonóra Uhrovičová

Eleonóra Uhrovičová

Marketing specialist | Ambiente Design

Spolupráca

Veľkoobchodné cenníky

Už ste sa registrovali?

Už ste nás požiadali o prístup? Použite heslo, ktoré sme vám odoslali na e-mail pre prístup k cenníkom na odkaze nižšie:

Požiadajte o prístup!