👋🏻  Vitajte na našom novom webe

DOPRAJTE DEŤOM IZBU SNOV – PRISPÔSOBTE TOMU AJ ZÁCLONY A ZÁVESY!

20.3.2022
Zdieľať:
Nielen nábytok, rovnako dôležitým vybavením sú aj záclony a závesy do detskej izby, ktoré dotvárajú celkový ráz miestnosti a môžu efektne podčiarknuť štýl, v ktorom sa izba vašich ratolestí nesie.

Príjemné a útulné prostredie je pre harmonický rozvoj detskej duše nesmierne dôležité. Čo sa vlastne deťom páči? Každý vek si žiada svoje. Vkus aj potreby detí a mladých ľudí sa postupne menia a vyvíjajú. Kým škôlkarom a mladším detičkám vyhovujú závesy s motívom rozprávkových hrdinovstarším deťom sa viac páčia neutrálnejšie doplnky s obrazcami alebo jednoduchými vzormi. Vítané sú bodky, prúžky alebo kombinácia geometrických tvarov. Urobíte dobre, keď sa pri výbere dekorácií do detských izieb svojich ratolestí opýtate, čo sa im páči a čo by chceli a dohodnete sa na kompromise.

PRESTIGIOUS TEXTILES

Vitajte v rozprávkovej ríši fantázie!

Výrazných detských motívov na záclone alebo závese sa netreba obávať – v izbách tých najmenších vyzerajú pekne a sviežo. Závesy s autíčkami, zvieratkami, stromami, kvetmi a navyše v príjemných sviežich farbách! Závesy s ružovými kvietkami a motýlikmi zas okno doslova rozžiaria. Pri výbere pestrejších materiálov však dbajte na to, aby kombinácia rôznych vzorov a farieb nepôsobila chaoticky a rušivo. Záclony a závesy s detskými motívmi sa hodia skôr k jednoduchším tvarom a minimalisticky zariadeným izbám. Do detských izieb, v ktorých sa nachádza napríklad pestrý koberec a iné výrazné doplnky, sú ideálne skôr jednoduchšie záclony a závesy, napríklad s farebnými bodkami alebo iným jednoduchým zdobením.

V prípade, že máte špecifické požiadavky na to, ako by mali vyzerať závesy a záclony v izbe vašej ratolesti, neváhajte a využitie našu službu zákazkového šitia na mieru. Navštívte nás showroom a vyberte si zo širokej ponuky textílií s krásnymi detskými motívmi od renomovaných značiek. 

Záclony a závesy do detskej izby prispôsobte veku

Mladší školáci dajú pred detskými motívmi prednosť jednoduchším vzorom. To však neznamená, že ich závesy a záclony musia pôsobiť nudne! Malí študenti pri dekoroch ocenia ich praktickosť, no žiadajú aj určitú nápaditosť. Čo poviete na závesy s pestrofarebnými prúžkami? Sú skvelou voľbou!

DESIGNERS GUILD

Zachovávajte rovnováhu

Detské závesy s prúžkami v pastelových farbách pôsobia romanticky a nežne, stačia vám k nim hladké biele splývavé záclony. Malí predškoláci sa začínajú pripravovať na školskú dochádzku, učia sa prvé písmenká a číslice, často sú však unavení a po obede si potrebujú oddýchnuť. Vo vytváraní ideálneho priestoru na oddych vám pomôžu jednofarebné blackoutové závesy. Tieto populárne a efektné závesy sú vyrobené z kvalitnej blackoutovej látky, ktorá miestnosť zatemní a zároveň vyzerá štýlovo. Siahnite po svetlých alebo sýtych odtieňoch, ktoré miestnosť zútulnia a pocitovo oteplia, prípadne stavte na obľúbenú farbu vášho dieťaťa.

ako zariadiť detskú izbu

Eleonóra Uhrovičová

Eleonóra Uhrovičová

Marketing specialist | Ambiente Design

Spolupráca

Veľkoobchodné cenníky

Už ste sa registrovali?

Už ste nás požiadali o prístup? Použite heslo, ktoré sme vám odoslali na e-mail pre prístup k cenníkom na odkaze nižšie:

Požiadajte o prístup!